Bid Manager

Bouwen aan lange termijn samenwerking

Bid Manager

Functie­omschrijving

Garansys is, als onderdeel van de Caesar Groep, op zoek naar jou om samen te bouwen aan onze marktpositie binnen de overheid. Wij helpen overheidsinstanties met passende IT-oplossingen. Met name de combinatie van onze kennis op het gebied van resultaatgericht werken in de IT-dienstverlening, ons brede technische portfolio door de samenwerking met onze zusters en diverse geselecteerde onderaannemers geeft ons een duidelijke en sterke basis voor de groei van onze marktpositie binnen de overheid. Vind jij het leuk om, met jou ondernemende kennis en kunde van bid-, contract- en leveranciersmanagement binnen de overheid, samen met onze professionals gas te geven om onze ambitieuze groei waar te maken? Dan zoeken we jou! Klik hieronder om te solliciteren. Je wordt automatisch doorgeleid naar de vacaturesite van de Caesar Groep.

Solliciteer hier
Roblipsiusxgaransys 0081 2

Een kritische partner continu op zoek naar waarde

Als ondernemende Bid Manager bij Garansys ben jij als keyplayer van het kernteam – bestaande uit bid-, contract-, project- en accountmanagement verantwoordelijk voor het bouwen aan lange termijn samenwerking met klanten en partners binnen de rijksoverheid vallende onder de gewonnen Rijksbrede mantel Uitbesteding ICT Opdrachten. Door de beste aanpak samen met de klanten/prospects te definiëren, de vraag te doorgronden, vind en realiseer je met onze professionals de best passende oplossing voor de klant. Als keyplayer ben je binnen het kernteam verantwoordelijk voor het behalen van de omzettargets en het realiseren van een onderscheidende klantpositie welke in lijn liggen met de door het kernteam gedefinieerde doelen.

Dit uit zich in onderstaande taken:

 • Je bent een resultaatgedreven doorzetter die graag samen met een team resultaten waar maakt;
 • Je bent een vertrouwde gesprekspartner, door actief doorvragen achterhaal je de vraag achter de vraag;
 • Je brengt als gesprekspartner kennis in van zaken waar de rijksoverheid veel mee bezig is: data, digitalisering etc.;
 • Met een team ben jij in staat de beste oplossing te offreren waarbij jij in samenwerking met het kernteam de criteria voor succes bepaalt;
 • Je bent stressbestendig en maakt jezelf niet druk om Europese aanbestedingen of het oppakken van diverse offerteaanvragen.
 • Tijdens de realisatie van de oplossing blijf je onderdeel van het team en help je bij het managen van verwachtingen;
 • Je zorgt ervoor dat alle klanten zich herkennen in onze kernwaarden, gedrevenheid, zekerheid en waardecreatie;
 • Je samen met de Bid Manager van Caesar Overheid als “buddy” bij kan dragen aan het gehele succes van de Caesar Groep binnen de Overheid!

Wij zijn Garansys

Garansys is een gedreven IT- partner voor organisaties die stappen zetten in hun digitale transformatie. De digitalisering is in volle gang voor vrijwel elke organisatie. Wij dragen daarin bij door processen soepeler te laten lopen en de beleving bij mensen te optimaliseren. Zo helpen we onze klanten relevant te blijven in hun markt. Vanuit projectteams leveren wij kort-cyclisch en in vaste sprints de IT-oplossing die de klant nodig heeft. Daarnaast willen we onze klanten graag inspireren met gave en nieuwe ideeën. Samen met Caesar Overheid werken we aan onze footprint binnen de overheid. Wij zijn er van overtuigd dat we met onze sterke aanpak hele mooie resultaten kunnen boeken voor en met de overheid. Garansys is onderdeel van de bedrijvenfamilie Caesar Groep.

Michiel Leenaers: ""Ik heb gekozen voor deze rol als Business Development Director bij Garansys vanwege de familiaire omgeving, er is écht aandacht voor de mens en dat zie je ook terug in de aanpak bij de klant. Je werkt voor een stabiele organisatie die echt waarde toevoegt bij de klant. Kom je ons team versterken?"

 

Functievereisten

Jij & Garansys

Als Bid Manager ben jij één van de key players in het proces bij ontvangst van de aanvraag tot het indienen van de offerte maar ook betrokken bij realisatie en een stuk nazorg. Natuurlijk ben je een uitgesproken ambassadeur voor Garansys en de Caesar Groep en waar we voor staan. Je hebt goede communicatieve- en luistervaardigheden, brengt positieve energie en vindt het leuk om je bezig te houden met de ontwikkeling en groei van ons potentieel. Één van je kerncompetenties is resultaatgerichtheid, omdat je echt impact wilt maken bij je klant. Verder beschik je over:

 • Een HBO- of WO-diploma binnen een relevante opleiding, zoals bijvoorbeeld bedrijfskunde of ICT;
 • Minimaal 3 jaar werkervaring als Bid Manager en bij voorkeur voor de (semi) overheid;
 • Ambitie ook naast jouw rol als Bid Manager ook contract- en/of leveranciersmanagement werkzaamheden op te pakken in overleg met het kernteam;
 • Ambitie om door te groeien en jezelf te blijven ontwikkelen;
 • In staat om teksten te (her)schrijven of collega’s aan te sturen die de teksten voor jou schrijven op basis van jouw aansturing.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

 

Dit krijg je ervoor terug

We verwachten veel van je maar je krijgt er dan ook het nodige voor terug. Met name jouw ontwikkeling staat bij ons centraal. Op basis van jouw persoonlijke ontwikkelplan volg je eventueel met je collega's diverse trainingen en bezoek je met enige regelmaat verschillende events. Daarnaast kun je meedoen aan externe én interne leer- en coaching trajecten van de Caesar Groep en geniet je van de volgende arbeidsvoorwaarden:

 • Een salaris afhankelijk van jouw werkervaring maar ergens tussen de €3.700 en €4.500 (op fulltime basis);
 • Een mobiliteitsbudget dat je besteedt aan een leaseauto, eigen auto of OV-businesskaart;
 • Een eindejaar bonus op basis van onze prestaties als team;
 • 10% vakantiegeld, 26 vakantiedagen en een netto onkostenvergoeding;
 • Een goede werkgeversbijdrage aan jouw pensioen- en zorgverzekering;
 • Gratis deelname aan a.s.r. Vitality en vele leuke activiteiten hieromheen;
 • Een laptop en mobiele telefoon naar keuze;
 • Een persoonlijk opleidingsbudget (inclusief dagen) om jezelf continu te verbeteren;
 • Volop fruit, koffie, thee, frisdranken en genoeg snacks;
 • Leuke uitjes, waaronder een jaarlijkse wintersport met onze eigen personeelsvereniging Julius.

Maar buiten de arbeidsvoorwaarden zijn het met name de mogelijkheden die Garansys biedt voor jouw ontwikkeling. Samen met onze professionals sta je aan de vooravond van een nieuwe organisatie met alle mogelijkheden. Daarnaast heb jij de mogelijkheid om samen met de Bid Manager van Caesar Overheid een bijdrage te leveren aan onze successen binnen de Overheid!

Ben jij overtuigd? Reageer dan op deze functie!

Denk je dat jij geschikt bent voor de functie van Bid Manager bij Garansys? Solliciteer dan snel via bijgaande sollicitatiebutton of laat simpelweg je gegevens bij ons achter. Heb je nog verdere vragen of wil je eerst even telefonisch kennismaken? Stuur onze recruiter Melvin dan gerust een WhatsApp berichtje op telefoonnummer 06- 50 12 11 35 of contact hem per m.weerwag@garansys.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Aan het ongevraagd toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen dan ook geen enkele rechten worden ontleend.

Solliciteer hier