Senior .NET developer

Bouwen aan een lange termijn samenwerking

Senior .NET developer

Functie­omschrijving

Met onze technische oplossingen op maat, zorgen we ervoor dat onze klanten klaar worden gestoomd voor de toekomst. Dit doen we door ervoor te zorgen dat de oplossing goed te onderhouden is, garantie te bieden op resultaat en continu te innoveren. Je neemt klanten zoals a.s.r. of Vertom mee in het proces. Daarnaast draag je bij aan de ontwikkeling van onze mediors en juniors.

Solliciteer hier

Waarom je wil werken bij Garansys als Senior .NET Developer:

✔️ Genoeg uitdaging en diversiteit met klanten in de verschillende segmenten maritiem, verzekering en logistiek

✔️ Ontwikkel webapplicaties met Angular, Blazor of met een Xamarin App

✔️ Maak gebruik van alles wat Azure te bieden heeft

✔️ Durf de juiste (innovatieve) keuzes te maken en stakeholders daarvan te overtuigen

✔️ You ❤️ the Microsoft Stack, net als wij

 

In deze functie vertaal je functionele vraagstukken van de klant naar technische oplossingen. Je gebruikt diverse technieken binnen de Microsoft Stack en vindt de juiste balans tussen kwaliteit, snelheid en het budget. Je draagt bij aan het stabiliseren van de output en kwaliteit van Garansys. Samen met collega’s zoals Maarten en Joep optimaliseren en verbeteren we onze aanpak. Lees hier hoe een dag in het leven van een Application Developer Maarten, onderdeel van ons Azure team, eruit ziet.

 

 

Functievereisten

Je maakt ons blij met:

Je kunt goed zelfstandig aan de slag en durft de leiding te nemen binnen een project, waarmee je ownership toont. Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in deze rol en beschikt over HBO werk- en denkniveau. Daarnaast ben je gedreven én een tikkeltje eigenwijs. 😉 Verder heb je ervaring met de volgende technieken:

  • Front-end: JavaScript, Typescript en bij voorkeur Blazor;
  • Back-end: C#, SQL Server, ASP.NET MVC, (Unit) Testing en .NET Core;
  • Cloud: Azure Functions, App Services, (no)SQL Databases, Storage accounts, Azure Active Directory en Azure Resource Manager;
  • DevOps: YAML, Powershell Scripting en GIT.

 

 

Hier word jij blij van:

Je krijgt veel vrijheid en we zijn erg flexibel. In overleg werk je op kantoor, thuis of bij de klant. Heb je de ambitie om door te groeien naar architect? Of wil je je specialiseren in een bepaalde techniek? Dat moedigen we natuurlijk aan. Je krijgt bij ons voldoende ruimte om nieuwe tools en technieken te proberen. Daarnaast gelden deze arbeidsvoorwaarden:

🤑 Een salaris tussen de €4.400 en €6.600

🚗 Mobiliteitsbudget om te besteden aan een (lease)auto

☀️ 10% vakantiegeld en 26 vakantiedagen

📅 Een werkweek van minimaal 32 uur

💻 Een laptop naar keuze bij een vaste aanstelling en een onkostenvergoeding (internet/telefonie) voor het thuiswerken

📚 Opleidingsbudget (en -dagen), om nóg beter te worden in wat je doet, bijvoorbeeld door een workshop uit de Caesar Academy te doen

🎡 Gezellige activiteiten zoals Hack Nights, boulderen of een dagje Efteling

 

Bij Garansys doen we alles nét even anders. We zijn eigenwijs, gedreven en staan voor de nieuwe norm in IT-dienstverlening. Wij geloven dat we waarde creëren voor onze klant door hecht met elkaar samen te werken en onze oplossingen te leveren op het juiste moment, met garantie en zekerheid. Deel jij onze ambitie? Word dan onze nieuwe collega.

Ben jij overtuigd? Reageer dan op deze functie!

Heb je een vraag of wil je kennismaken? Stuur onze recruiter Melvin dan gerust een WhatsApp berichtje op telefoonnummer 06 - 50 12 11 35 of contact hem per m.weerwag@garansys.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Aan het ongevraagd toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen dan ook geen enkele rechten worden ontleend.

Solliciteer hier