Wij zijn Garansys

Wij zijn Garansys

Duurzame Microsoft IT-partner

Garansys is jouw duurzame IT-partner die jouw processen slimmer maakt door ze te digitaliseren of verder te optimaliseren als ze al gedigitaliseerd zijn. Daarvoor kiezen we uit de krachtige technologie-suite van Microsoft. Onze teams ontwikkelen, configureren en implementeren de juiste software voor je en houden die up-to-date. Daarbij geven we garanties op resultaat en performance.

We realiseren ons heel goed dat een IT-investering waarde moet creëren. Daarom gaan we vooraf altijd op zoek naar wat je wilt bereiken. Daar focussen we vervolgens op. De ‘Theory of Constraints’ helpt ons daarbij. Dat doel, dat resultaat, dat willen we bereiken met elkaar.

Wat merk jij daarvan onderaan de streep?

  • Meer efficiency, door lagere kosten
  • Meer groei, door stijgende omzet
  • Hogere klanttevredenheid
  • Behoud of versterking van je marktpositie

 

Digitalisering: mensen maken het verschil

Kortom, je organisatie blijft relevant in je markt. Maar vooral: je mensen kunnen het verschil gaan maken. Door meer tijd en aandacht te hebben voor klanten. Door echt weer hun vak uit te oefenen. Want dat is onze overtuiging: in deze digitale wereld maken mensen uiteindelijk nog altijd het verschil. En door processen te digitaliseren, kúnnen ze dat doen.

Screenshot 2021 11 15 165649

De garanties van Garansys

Bij Garansys staan we voor waarde. Daarom bieden we IT met uitstekende resultaten, duidelijke afspraken en harde garanties. Op die manier onderscheiden we ons. Wat garanderen we bijvoorbeeld?

  1. Kwaliteit: je krijgt van ons de beste IT-oplossing voor jouw specifieke probleem.

  2. Tijd: je krijgt de juiste oplossing op de afgesproken tijd.

  3. Geld: we spreken een prijs af en daar houden we ons aan. Geen verborgen kosten.

  4. Continuïteit: we houden oog voor continuïteit en stabiliteit en geven oplostijd-garantie, ook van je legacy-systemen.

Initiatief van de Caesar Groep

Garansys maakt deel uit van de bedrijvenfamilie Caesar Groep. Dit is een Nederlandse IT-leverancier, opgericht in 1993 door de gelauwerde ondernemer Hans van der Kooij. De Caesar Groep wil minstens 100 jaar worden en het predicaat ‘Koninklijk’ krijgen.

Roblipsiusxgaransys 0009 Marjon

Meer weten? Neem contact op.

Marjon van Schaik

Business Development
06-10922020
m.schaik@garansys.nl