Hoe we het doen

Hoe we het doen

Samenwerken volgens een duidelijk stappenplan. Altijd vanuit 6 stappen.

 

1. Kennismaking

Wij geloven dat mensen het verschil maken. We zijn weliswaar een IT-bedrijf, we helpen digitaliseren, we weten alles van businessapplicaties, deliverables, omnichannel-strategieën, procesoptimalisaties en softwareontwikkeling. Maar persoonlijk contact loopt daar als een rode draad doorheen. Al vanaf het prille begin, bij de wederzijdse kennismaking. Verbinding vanaf de start is voor ons essentieel om een goede zakelijke samenwerking te ontwikkelen. Met andere woorden, vanaf dag één willen we jou en jouw organisatie leren kennen.

Roblipsiusxgaransys 0098 (2) (1)

2. Begrip van jouw digitale uitdaging

Theory of Constraints (TOC), Eliyahu Goldratt, knelpuntentheorie. Zegt dit je niets? Toch vormt deze theorie de basis van onze werkwijze. Want als we échte oplossingen voor jouw uitdagingen moeten formuleren, moeten we eerst heel exact weten wat die uitdagingen zijn. Daarom besteedt ons team veel aandacht aan het goed begrijpen van je digitale uitdaging. Wat is je precieze doel? Waar zitten knelpunten? Dit doen we met behulp van die Theory of Constraints van managementgoeroe Eliyahu Goldratt. Overigens niet alleen aan het begin, maar ook in het gehele proces. Zo houden we elkaar gefocust op het doel en zorgen we voor de juiste oplossing.

3. Onze oplossing

Pas als we scherp hebben bepaald wat jouw digitale uitdaging is, kunnen we een slimme oplossing voor je definiëren. Oftewel, welke Microsoft Business-oplossing past het beste bij jullie situatie? Dat kan van alles zijn: van een configureerbare Microsoft-oplossing (zoals Dynamics 365 CRM), maatwerk of iets ertussenin. En als het gaat om legacy zoeken we de meest rendabele oplossing van jouw systemen met het oog op de toekomst. Bekijk alle oplossingen die Garansys biedt

4. Onze aanbieding

De volgende stap is dat we bij je terugkomen met een offerte. Eentje waarover geen misverstanden kunnen ontstaan. Met een vaste prijs, duidelijke garanties en heldere aanpak (agile waar mogelijk). In de aanbieding staat dan ook precies wat je wanneer van ons kunt verwachten. En wat we van jouw organisatie verwachten.

5. Verdieping samenwerking

Daarna gaan we voor je aan de slag met jouw oplossing. Hard aan de slag. Om op de afgesproken datum te leveren wat we beloofd hebben te leveren. Daarbij werken we nauw samen en nemen we je mensen mee. Bij voorkeur werken we kortcyclisch, via reliable scrums. Hierdoor heb je snel zicht op je oplossing en hoe deze er uitziet. We helpen je ook om de oplossing te implementeren en te beheren. Zodat je zo lang mogelijk profijt hebt van je investering. En dat is pas het begin. 

6. Verbetering

Want daarna verdiepen we onze samenwerking. Door goed te evalueren: wat ging goed, wat kan beter? Wat zijn de volgende knelpunten die we samen kunnen tackelen? Met inspiratiesessies – gebaseerd op jouw processen en de technologie van nu – laten we zien wat er verder eventueel mogelijk is.

Roblipsiusxgaransys 0009 Marjon

Meer weten? Neem contact op.

Marjon van Schaik

Business Development
06-10922020
m.schaik@garansys.nl