Senior Informatie Analist

Bouwen aan lange termijn samenwerking

Senior Informatie Analist

Functie­omschrijving

Bij Garansys doen we alles nét even anders. We zijn eigenwijs, gedreven en staan voor de nieuwe norm in IT-dienstverlening. Wij geloven dat we waarde creëren voor onze klant door hecht met elkaar samen te werken en onze oplossingen te leveren op het juiste moment, met garantie en zekerheid. Hierbij kijken we verder dan alleen de technologie. Wij zorgen ervoor dat we gegarandeerd het verschil maken door de juiste oplossing te ontwerpen, ontwikkelen en beheren op basis van Dynamics365, het Power Platform en Microsoft Azure. Deel jij onze ambitie? Word dan onze nieuwe collega!

Solliciteer hier
Roblipsiusxgaransys 0090

Senior Informatie Analist bij Garansys in het kort:

✔️ Jij bent de spil tussen de klant en het development team

✔️ De wens van de klant weet je écht te achterhalen en vertalen naar (functionele) requirements

✔️  Je staat centraal in het ontwikkelproces van en bij de klant

De vraag achter de vraag herkennen

De vraag achter de vraag herkennen
Onze klanten hebben te maken met complexe uitdagingen waarbij jouw expertise als senior informatie analist essentieel is. Hoewel je geen developer bent, heb je begrip van de technische mogelijkheden. Daarnaast heb je ook een grondige kennis van data: je bent in staat om gecompliceerde informatiebehoeften te vertalen naar robuuste datamodellen.

 

Als senior informatie analist werk je samen met een multidisciplinair scrumteam aan uiteenlopende projecten bij onze klanten in de segmenten overheid, maritiem en verzekeringen. In deze teams werk je nauw samen met Product Owners, Scrum Masters, Developers, Testers en andere senior analisten zoals Alexander en Wim.

 

Jij zorgt ervoor dat we niet alleen voldoen aan de klantwensen, maar ook daadwerkelijk bieden wat de klant nodig heeft. Dit doe je door mee te denken met de klant, hun uitdagingen volledig te doorgronden en zo de onderliggende vragen te identificeren. Vervolgens weet je die te vertalen naar geavanceerde (functionele) ontwerpen.

 

Als je na een aantal jaren toe bent aan nieuwe uitdagingen, dan zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden binnen Garansys en de Caesar Groep, zoals Business Consultancy en Projectmanagement. Bij Garansys geloven we dat het combineren van allround- en T-shaped vaardigheden je niet alleen breder inzetbaar maakt, maar ook meerwaarde biedt voor onze klanten. Als Senior Informatie Analist wordt je regelmatig betrokken om met Sales op te trekken om klanten te overtuigen dat wij hun problemen begrijpen en daar oplossingen voor kunnen bieden. Kortom; jij bent de sleutel tot het leveren van waardevolle dienstverlening die onze klanten echt verder helpen.

Lees ook het blog ‘Een dag in het leven van een Business Analist / Scrum Master’ met onze collega Alexander - of bekijk onderstaande video:

 

Functievereisten

Je maakt ons blij met:

Je bent een zelfstarter en kunt zelfstandig werken, maar acteert toch het beste in een team. Jij bent de belangrijkste schakel tussen de gebruiker en het Agile team. Je schakelt snel en vertaalt de wens van de klant naar passende (maatwerk)oplossingen die écht waarde toevoegen.

 

Jouw sterkte ligt in het luisteren naar, en kritische vragen stellen over de wens van de klant. Deze wens komt tot uiting in een duidelijk functioneel- en database ontwerp. Je legt dit vast in requirements voor het development team. Jij weet daarvoor op diverse niveaus binnen een organisatie te communiceren en vindt het geen probleem om hierbij meerdere klanten tegelijk te bedienen. Jij start de conversatie met de klant en eindigt deze ook; je bent namelijk van het begin tot het einde betrokken bij het ontwikkelproces.

Verder heb je:

  • Een HBO/WO diploma binnen een relevante opleiding, zoals Business IT & Management of HBO-ICT;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse én Engelse taal zowel schriftelijk als mondeling;
  • Minimaal 5 jaar werkervaring als informatie analist, met aantoonbaar succesvolle IT-projecten;
  • Ervaring met een scrum/agile manier van werken;
  • Ervaring met het werken in multidisciplinaire teams en met een diversiteit aan stakeholders.

 

Je werkt in deze functie tussen de 32-40 uur. Eigen indeling van jouw werkdagen behoort tot de mogelijkheden. Het is in deze functie niet handig om veel thuis te werken. Je overlegt namelijk met je teams op kantoor en bezoekt ook regelmatig klanten.

 

Hier word jij blij van:

Je wil jouw ervaring graag uitbreiden in een dynamische werkomgeving, waarin je vrijheid hebt om je eigen groeipad in te richten. Jouw ontwikkeling als persoon en professional staat bij ons centraal.

 

Op basis van jouw persoonlijke ontwikkelplan volg je samen met een aantal collega's diverse trainingen en bezoek je met enige regelmaat verschillende events. Daarnaast kun je meedoen aan externe én interne leer- en coaching trajecten van de Caesar Groep en geniet je van de volgende arbeidsvoorwaarden:

 

💰 Een salaris afhankelijk van jouw werkervaring maar ergens tussen de €4.850 en €6.100;

🚗 Mobiliteitsbudget om te besteden aan een (lease)auto

🌴 10% vakantiegeld en 26 vakantiedagen

🎁 Een bonus op basis van onze prestaties als team

🏥 Een goede werkgeversbijdrage aan jouw pensioen- en zorgverzekering

🏠 Een laptop en telefoon naar keuze bij een vaste aanstelling en een onkostenvergoeding (internet/telefonie) voor het thuiswerken

📖 Opleidingsbudget (en -dagen), om nóg beter te worden in wat je doet, bijvoorbeeld door een workshop uit de Caesar Academy te volgen

🎾 Gezellige activiteiten zoals padel, kennislunches of een uitje met onze eigen  personeelsvereniging Julius

Ben jij overtuigd? Reageer dan op deze functie!

Heb je een vraag of wil je kennismaken? Stuur onze recruiter Melvin dan gerust een WhatsApp berichtje op telefoonnummer 06 - 50 12 11 35 of contact hem per m.weerwag@caesar.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Aan het ongevraagd toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen dan ook geen enkele rechten worden ontleend.

Solliciteer hier