Accountmanager Overheid

Bouwen aan lange termijn samenwerking

Accountmanager Overheid

Functie­omschrijving

Als accountmanager bij Garansys voor het overheidssegment ben jij een sleutelfiguur in het kernteam van bid-, contract- en projectmanagers waar een prettige en informele sfeer heerst. Je bent verantwoordelijk voor de omzet en het opbouwen en uitbouwen van langdurige samenwerkingen met klanten binnen de centrale overheid. Dit is waarom je Accountmanager Overheid bij Garansys wil worden:

 • In deze rol bouw je strategische samenwerkingen op met zowel potentiële als bestaande overheidsklanten binnen onze gewonnen mantelovereenkomsten
 • Maak je deel uit van een hecht en gedreven team waar samenwerking en het behalen van gezamenlijke resultaten centraal staat
 • Ontwikkel je jezelf continu in een dynamische omgeving die waarde hecht aan jouw persoonlijke en professionele groei, met volop kansen om door te groeien

Klik hieronder om te solliciteren. Je wordt automatisch doorgeleid naar de vacaturesite van de Caesar Groep.

Solliciteer hier
RL 03166

Een kritische partner continu op zoek naar waarde

Door de beste aanpak samen met klanten te definiëren en de vraag te doorgronden, vind en realiseer je met onze professionals de best passende oplossing. Tijdens de realisatie van de oplossing blijf je altijd betrokken en signaleer je wat de volgende stap is.

Als accountmanager bij Garansys ben je:

 • Een doorzetter die graag samen met een team resultaten waarmaakt
 • Een vertrouwde gesprekspartner; door actief doorvragen achterhaal je de vraag achter de vraag
 • In staat een strategisch partnership op te zetten, in te richten en uit te diepen
 • Bereid om de bidmanagers te ondersteunen in het opstellen van marktconsultaties en tenders
 • In staat nieuwe mantelovereenkomsten te winnen en in te richten
 • Een volwaardig adviseur met kennis van actuele zaken, uitdagingen en lange termijn doelen waar de overheid mee bezig is (data, digitalisering, AI, etc.)
 • Je levert een actieve bijdragen aan het inspireren van klanten. Dit doen wij op basis van onze aanpak en het technisch portfolio
 • Onderdeel van het team bij de realisatie van de oplossing en onderhoud je actief bestaande klanten

Wij zijn Garansys

Garansys is een gedreven IT- partner voor organisaties die stappen zetten in hun digitale transformatie. De digitalisering is in volle gang voor vrijwel elke organisatie. Wij dragen daarin bij door processen soepeler te laten lopen en de beleving bij mensen te optimaliseren. Daarvoor passen wij krachtige technologie toe en zetten we Microsoft Business Solutions in met gegarandeerd rendement. Zo helpen we onze klanten relevant te blijven in hun markt.  Vanuit projectteams leveren wij kort-cyclisch en in vaste sprints de IT-oplossing die de klant nodig heeft. Daarnaast willen we onze klanten graag inspireren met gave en nieuwe ideeën. Garansys is onderdeel van de bedrijvenfamilie Caesar Groep.

 

Michiel Leenaers: ""Ik heb gekozen voor deze rol als Business Development Director bij Garansys vanwege de familiaire omgeving, er is écht aandacht voor de mens en dat zie je ook terug in de aanpak bij de klant. Je werkt voor een stabiele organisatie die echt waarde toevoegt bij de klant. Kom je ons team versterken?"

Functievereisten

Jij & Garansys

Vanaf het eerste moment weet je te verbinden en bouw je vertrouwen op. Natuurlijk ben je een uitgesproken ambassadeur voor Garansys en de Caesar Groep en waar we voor staan. Je hebt goede communicatieve- en luistervaardigheden, brengt positieve energie en vindt het leuk om je bezig te houden met de ontwikkeling en groei van ons potentieel. Eén van je kerncompetenties is strategisch relatiemanagement, omdat de rol van leverancier binnen de overheid verschuift naar de rol als strategisch partner. Verder beschik je over:

 • Een HBO- of WO-diploma binnen een relevante opleiding, zoals bedrijfskunde of ICT;
 • Minimaal 3 jaar werkervaring als accountmanager vanuit de IT-sector;
 • Bij voorkeur een netwerk in de centrale overheid
 • Ervaring met het verkopen van resultaatgerichte IT-dienstverlening;
 • Ervaring met het opzetten en onderhouden van strategische partnerships
 • Ambitie om door te groeien en jezelf te blijven ontwikkelen
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal

 

 

Dit krijg je ervoor terug

Je wil jouw ervaring graag uitbreiden in een dynamische werkomgeving, waarin je vrijheid hebt om je eigen groeipad in te richten. Jouw ontwikkeling als persoon en professional staat bij ons centraal. Op basis van jouw persoonlijke ontwikkelplan volg je samen met een aantal collega's diverse trainingen en bezoek je met enige regelmaat verschillende events. Daarnaast kun je meedoen aan externe én interne leer- en coaching trajecten van de Caesar Groep en geniet je van de volgende arbeidsvoorwaarden:

 • Een salaris afhankelijk van jouw werkervaring maar ergens tussen de €4.850 en €6.100 (op fulltime basis);
 • Een mobiliteitsbudget dat je besteedt aan een leaseauto, eigen auto of OV-businesskaart;
 • Een eindejaar bonus op basis van onze prestaties als team;
 • 10% vakantiegeld, 26 vakantiedagen en een netto onkostenvergoeding voor telefonie en internet voor het thuiswerken;
 • Een goede werkgeversbijdrage aan jouw pensioen- en zorgverzekering;
 • Gratis deelname aan a.s.r. Vitality en vele leuke activiteiten hieromheen;
 • Een laptop en mobiele telefoon naar keuze;
 • Opleidingsbudget (en -dagen), om nóg beter te worden in wat je doet, bijvoorbeeld door een workshop uit de Caesar Academy te volgen;
 • Gezellige activiteiten; een dagje Efteling, meedoen aan de wekelijkse padel of bijvoorbeeld de jaarlijkse wintersport met onze eigen personeelsvereniging Julius.

Bij Garansys doen we alles nét even anders. We zijn eigenwijs, gedreven en staan voor de nieuwe norm in IT-dienstverlening. Wij geloven dat we waarde creëren voor onze klant door hecht met elkaar samen te werken en onze oplossingen te leveren op het juiste moment, met garantie en zekerheid. Hierbij kijken we verder dan alleen de technologie. Wij zorgen ervoor dat we gegarandeerd het verschil maken door de juiste oplossing te ontwerpen, ontwikkelen en beheren op basis van Dynamics365, het Powerplatform en Microsoft Azure. Dit doen we voor klanten in de segmenten overheid, maritiem en verzekeringen.

Denk je dat jij geschikt bent voor de functie van Accountmanager Overheid bij Garansys?

Denk je dat jij geschikt bent voor de functie van Accountmanager Overheid bij Garansys? Solliciteer dan snel via bijgaande sollicitatiebutton of laat simpelweg je gegevens bij ons achter. Heb je nog verdere vragen of wil je eerst even telefonisch kennismaken? Stuur onze recruiter Melvin dan gerust een WhatsApp berichtje op telefoonnummer 06- 50 12 11 35 of contact hem per m.weerwag@garansys.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Aan het ongevraagd toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen dan ook geen enkele rechten worden ontleend.

Solliciteer hier