De 4 meest gehoorde verwachtingen

Algemeen

De 4 meest gehoorde verwachtingen

Ten aanzien van Low-Code

Garansys is een dedicated Microsoft-specialist. Onze visie is dat Microsoft met de platformen Azure, Dynamics en het nieuwe Powerplatform zo langzamerhand ook gezien kan worden als een low-code/no-code platform. Hierbij is het mogelijk “pro-dev” functies uit Azure te koppelen aan low-code/no-code functies van Dynamics en het Powerplatform om zo moderne applicaties te ontwikkelen om hiermee uw klanten en medewerkers een optimale digitale dienstverlening te laten ervaren.

Lees onderstaand de 4 meest gehoorde verwachtingen ten aanzien van low-code:

1. ‘Low-code zal ons een stuk wendbaarder maken’.

De introductie van een low-code platform, maakt dat mijn eigen medewerkers, een grotere bijdrage kunnen hebben in het development proces. Hierdoor werken we nauwer samen met de business en kunnen we sneller inspelen op veranderingen. Hierbij zien we wel dat de bottleneck verschuift van IT development snelheid naar proces analyse bij de business.

 

2. ‘Met dit low-code platform kan ik in korte tijd mijn legacy moderniseren’.

Best veel organisaties gebruiken low-code platformen om te digitaliseren en de stap te maken naar nieuwe technologie.

 

3. ‘Complexiteitsreductie: dat is absoluut wat we willen

Vooral grotere organisaties hebben te maken met een versnipperd IT-landschap met honderden applicaties in allerlei smaken technologie. Met de keuze voor één low-code platform en vervanging van de relevante applicaties, wordt gerationaliseerd en kosten bespaard.

 

4. ‘Low-code vereist minder development capaciteit’.

Hierop door redenerend, geldt dat minder capaciteit het gevolg is van minder handwerk. Minder handwerk, heeft zeer waarschijnlijk een verhoging van kwaliteit ten gevolgen. Wat het geloof versterkt dat het gebruik van ontwikkeling met low-code platformen beduidend sneller is.

Roblipsiusxgaransys 0009 Marjon

Meer weten? Neem contact op.

Marjon van Schaik

Business Development
06-10922020
m.schaik@garansys.nl