Stageopdracht Realisatie Resourceplanning

Bouwen aan lange termijn samenwerking

Stageopdracht Realisatie Resourceplanning

Functie­omschrijving

Garansys staat voor de juiste IT-oplossing op het juiste moment geleverd. Daarbij geldt: afspraak is afspraak. Wij werken voor top-spelers in hun markt die het nodig hebben om wendbaar te zijn: zij verwachten de juiste oplossing wanneer dit nodig is. Met garantie. Multidisciplinaire teams realiseren slimme software-oplossingen, beheren applicaties en verbeteren. De doelen van onze klanten zijn ook onze doelen. Juist daarom werken wij iedere dag met hart en ziel om de afgesproken resultaten te behalen. Garansys is onderdeel van de Caesar Groep, een IT-dienstverlener te Utrecht.

Solliciteer hier
RL403421

Wat ga je doen? 

Garansys heeft behoefte aan een inzicht in haar resourceplanning. Dit houdt in dat we interne en externe medewerkers moeten kunnen toewijzen aan projecten, beheeropdrachten en de prospectieve situatie (offertes). Deze planning is dynamisch en moet dus op dag basis aangepast kunnen worden. Met deze tooling kan Garansys haar medewerkers effectiever inzetten waardoor ze haar afspraak=afspraak propositie kan waarmaken en medewerkers niet overbelast raken.

Aan jou de taak om een tool te realiseren waarin de projectleiders en teamleads van Garansys een resourceplanning kunnen maken. In deze tool willen we gebruik maken van Single Sign on op basis van Azure AD. We willen dat gebruikers onze medewerkers kunnen toewijzen aan een project, op beheeropdrachten en op een offerte. Ook willen we deze toewijzingen kunnen aanpassen wanneer we willen. De tool zou ons inzicht moeten geven in de capaciteit die niet is toegewezen, maar ook als er sprake is van overbelasting. Als laatste verwachten we dat de tool een design heeft wat ook op een telefoon eenvoudig werkt. Optioneel is een integratie met onze Dynamics omgeving en integratie van de gebruikte UI controls in PowerApps. 

Functievereisten

Jij & Garansys

Deze stageopdracht is echt iets voor jou, want jij:

  • doet een opleiding HBO ICT of een vergelijkbare studie;
  • hebt affiniteit met development en uiteraard met de Microsoft stack;
  • bent stressbestendig en beschikt daarnaast over een goede dosis humor;
  • hebt de ambitie om échte meerwaarde te laten zien;
  • zoekt een fijne stageplek waar je kan gaan genieten van een professionele begeleiding.

 

Wat bieden wij jou? 

Een uitdagende stageplek voor 4 à 5 dagen per week waarin je geniet van een professionele stagebegeleiding door een ervaren developer. Naast de informele werksfeer, toffe uitjes en de vrijheid die je bij ons krijgt, bieden wij ook een stagevergoeding van 500 euro per maand op basis van een 40-urige werkweek. Vanwege het nieuwe werken zal de stage uit een combinatie van thuiswerken en kantoordagen bestaan. 

Ben jij overtuigd en zou je willen reageren op deze mooie stage?

Heb je nog verdere vragen of wil je eerst even telefonisch kennismaken? Stuur onze recruiter Melvin dan gerust een WhatsApp berichtje op telefoonnummer 06 - 50 12 11 35 of contact hem per m.weerwag@garansys.nl.

Solliciteer hier