Junior Service Manager

Junior Service Manager

Functie­omschrijving

Als Junior Service Manager ben je verantwoordelijk voor het beheren van contracten bij onze klanten. Je hebt regelmatig contact met de klant om de tevredenheid over onze dienstverlening te peilen, maar ook om wensen voor de toekomst te achterhalen. Je rapporteert de voortgang van de afgelopen periode en escaleert naar de juiste personen wanneer er iets misgaat. Daarnaast monitor je de voortgang intern. Worden de meldingen snel genoeg opgelost of moet er bijgestuurd worden? Jij bent de spil tussen de klanten en het beheerteam.

Om deze dienstverlening nog verder te verbeteren zoeken we versterking voor ons service en delivery team.

Solliciteer hier

Waarom je als Junior Service Manager aan de slag wilt bij Garansys

✔️ In deze functie zorg je ervoor dat de afspraken met onze klanten worden nageleefd

✔️ Met jouw verbindende factor zorg je ervoor dat de verwachtingen worden overtroffen

✔️ Door een stapje extra te zetten streef je naar het ‘wow’-gevoel van de klant 🤩

 

De contracten bij klanten zoals Vertom en a.s.r. moeten natuurlijk goed gemanaged worden. Samen met collega’s, zoals RobertJorn en Maarten, ga je voor succes en het verhogen van de algehele klanttevredenheid. Lees hier hoe bijvoorbeeld een dag in het leven van Delivery Manager Robert eruit ziet.

Roblipsiusxgaransys 0087

Robert Dobbelstein - Delivery Manager: "Ik houd contact met de klant over de voortgang van een ticket en houd het beheerteam scherp op de deadline. Daarnaast gaan we regelmatig op klantbezoek met een accountmanager. Dan kijken we hoe het nu loopt, waar er nog behoeftes zijn en waarin wij kunnen verbeteren in onze dienstverlening”.

Functievereisten

Wij worden blij van

Je hebt het vermogen om snel te schakelen en prioriteiten te stellen. In deze functie is flexibiliteit een must, want de dagen kunnen onvoorspelbaar zijn. Je weet nooit wat voor meldingen er die week binnen gaan komen, wat het juist heel uitdagend maakt!

Door jouw resultaat- en klantgerichte drive, ben je in staat om de regie te nemen. Daarnaast heb je het vermogen om op verschillende niveaus helder te communiceren.

 

Verder heb je:

  • Een HBO werk- en denkniveau
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Minimaal 1 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie
  • Ervaring met software development en met een Agile/DevOps manier van werken

 

Jij wordt hier blij van

Op kantoor of bij de klant werk je het liefst, zodat je een gevoel krijgt bij wat er allemaal speelt. Als junior sta je aan het begin van je carrière. Je kunt doorgroeien naar senior servicemanager en later zelfs de switch maken naar projectmanager.

💰 Een salaris tussen de €3.000,- en €4.000,-

🚗 Een mobiliteitsbudget om te besteden aan een (lease)auto of OV

🌴 10% vakantiegeld en 26 vakantiedagen

📅 Minimale werkweek van 32 uur

🏠 Een laptop naar keuze bij een vaste aanstelling en een onkostenvergoeding (internet/telefonie) voor het thuiswerken

📖 Opleidingsbudget (en -dagen), om nóg beter te worden in wat je doet, bijvoorbeeld door een workshop uit de Caesar Academy te volgen

🌊 Gezellige activiteiten zoals vrijdagmiddagborrels, dagje Efteling of bodyboarden

 

Bij Garansys doen we alles nét even anders. We zijn eigenwijs, gedreven en staan voor de nieuwe norm in IT-dienstverlening. Wij geloven dat we waarde creëren voor onze klant door hecht met elkaar samen te werken en onze oplossingen te leveren op het juiste moment, met garantie en zekerheid. Hierbij kijken we verder dan alleen de technologie. Wij zorgen ervoor dat we gegarandeerd het verschil maken door de juiste oplossing te ontwerpen, ontwikkelen en beheren op basis van .NET, Dynamics365, het Powerplatform en Microsoft Azure. Deel jij onze ambitie? Word dan onze nieuwe collega!

Ben jij overtuigd? Reageer dan op deze functie!

Heb je een vraag of wil je kennismaken? Stuur onze recruiter Melvin dan gerust een WhatsApp berichtje op telefoonnummer 06 - 50 12 11 35 of contact hem per m.weerwag@garansys.nl.

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Aan het ongevraagd toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen dan ook geen enkele rechten worden ontleend.

Solliciteer hier