Junior .NET developer

Bouwen aan lange termijn samenwerking

Junior .NET developer

Functie­omschrijving

Wij zijn Garansys en denken dat het net even anders kan. We zijn eigenwijs en staan voor de nieuwe norm in IT-dienstverlening. Wij geloven dat we onze klant nog beter kunnen ondersteunen door hecht met elkaar samen te werken en onze oplossingen te leveren op het juiste moment, met garantie! Deel jij onze ambitie? Word dan onze nieuwe collega! Klik hieronder om te solliciteren. Je wordt automatisch doorgeleid naar de vacaturesite van de Caesar Groep.

Solliciteer hier
Roblipsiusxgaransys 0085

Werk met ons aan uitdagende en gave projecten!

Als junior .NET software developer bij Garansys ben je iemand die zichzelf ziet als een gedreven zelfstarter. Samen met een aantal vaste collega's zoals Richard en Robert werk je dagelijks vanuit ons kantoor in Utrecht (of vanuit huis) aan diverse, uitdagende en de meest uiteenlopende projecten. Je bent dan ook een kei in het uitvragen van de klantvraag en durft het initiatief te nemen om jouw ideeën uit te werken tot bruikbare oplossingen waarmee je een directe impact hebt op de business van de klant.

Wij zijn Garansys

Garansys is een gedreven IT- partner voor organisaties die stappen zetten in hun digitale transformatie. De digitalisering is in volle gang voor vrijwel elke organisatie. Wij dragen daarin bij door processen soepeler te laten lopen en de beleving bij mensen te optimaliseren. Daarvoor passen wij krachtige technologie toe en zetten we Microsoft Business Solutions in met gegarandeerd rendement. Zo helpen we onze klanten relevant te blijven in hun markt.  Vanuit projectteams leveren wij kort-cyclisch en in vaste sprints de IT-oplossing die de klant nodig heeft. Daarnaast willen we onze klanten graag inspireren met gave en nieuwe ideeën. Garansys is onderdeel van de bedrijvenfamilie Caesar Groep.

 

Hoe is het om als junior te starten bij Garansys?  

"Er wordt gebruik gemaakt van moderne technieken en het wordt gestimuleerd dat die technieken en de bijbehorende certificeringen ook bijgehouden worden. Ik vind het fijn dat er gekeken wordt naar de beste manier om iets op te zetten in plaats van de snelste. Ik was op zoek naar een uitdagende baan met voldoende doorgroeimogelijkheden. Ik merk aan alles dat ik hier weer kan bijleren; mijn collega’s werken op hoog niveau."

Functievereisten

Jij & Garansys

Als junior software developer heb al enige ervaring opgedaan met betrekking tot .NET development. Daarnaast zie je jezelf als een échte teamplayer en vind je het belangrijk om samen met elkaar kwalitatief goede software te ontwikkelen. Ook blijf je natuurlijk graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in ons vakgebied en heb je de wil om te blijven groeien als professional en mens. Verder zien we graag (enige) ervaring met:

  • Front-end: JavaScript, Typescript en bij voorkeur Blazor;
  • Back-end: ervaring met technieken zoals C#, SQL Server, ASP.NET MVC, Unit Testing en .NET Core;
  • Cloud: Azure Functions, App Services, Azure Active Directory en Azure Resource Manager;
  • DevOps: YAML, Powershell Scripting en GIT.

 

Dit krijg je ervoor terug

We verwachten veel van je maar je krijgt er dan ook het nodige voor terug. Met name jouw ontwikkeling staat bij ons centraal. Op basis van jouw ontwikkelplan haal je (Microsoft) certificeringen, volg je trainingen met collega's en bezoek je verschillende tech events. Daarnaast kun je meedoen aan externe én interne leer- en coaching trajecten van de Caesar Groep en geniet je van de volgende arbeidsvoorwaarden:

  • Een salaris afhankelijk van jouw werkervaring maar ergens tussen de €3.300 en €4.000 (op fulltime basis);
  • Een mobiliteitsbudget dat je besteedt aan een leaseauto, eigen auto of OV-businesskaart;
  • Een eindejaarsbonus op basis van onze prestaties als team;
  • 10% vakantiegeld, 26 vakantiedagen en een netto onkostenvergoeding;
  • Een goede werkgeversbijdrage aan jouw pensioen- en zorgverzekering;
  • Een laptop en mobiele telefoon naar keuze;
  • Een persoonlijk opleidingsbudget (inclusief dagen) om jezelf continu te verbeteren;
  • Volop fruit, koffie, thee, frisdranken en genoeg snacks;
  • Leuke uitjes, waaronder een jaarlijkse wintersport met onze eigen personeelsvereniging Julius.

Ben jij overtuigd? Reageer dan op deze functie!

Denk je dat jij geschikt bent voor de functie van junior .NET developer bij Garansys? Solliciteer dan snel via bijgaande sollicitatiebutton of laat simpelweg je gegevens bij ons achter. Heb je nog verdere vragen of wil je eerst even telefonisch kennismaken? Stuur onze recruiter Melvin dan gerust een WhatsApp berichtje op telefoonnummer 06- 50 12 11 35 of contact hem per m.weerwag@garansys.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Aan het ongevraagd toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen dan ook geen enkele rechten worden ontleend.

Solliciteer hier