Accountmanager Rijksoverheid

Bouwen aan lange termijn samenwerking

Accountmanager Rijksoverheid

Functie­omschrijving

Garansys is, als onderdeel van de Caesar Groep, op zoek naar jou om samen te bouwen aan onze marktpositie binnen de overheid. Wij helpen overheidsinstanties met passende IT-oplossingen. Met name de combinatie van onze kennis op het gebied van resultaatgericht werken in de IT-dienstverlening, ons brede technische portfolio door de samenwerking met onze zusters en diverse geselecteerde onderaannemers geeft ons een duidelijke en sterke basis voor de groei van onze marktpositie binnen de overheid. Vind jij het leuk om, met jou kennis en kunde van commercie binnen de overheid, samen met onze professionals gas te geven om onze ambitieuze groei waar te maken? Dan zoeken we jou! Klik hieronder om te solliciteren. Je wordt automatisch doorgeleid naar de vacaturesite van de Caesar Groep.

Solliciteer hier
Roblipsiusxgaransys 0107

Een kritische houding die continu op zoek is naar waarde

Als accountmanager RVO bij Garansys ben jij als keyplayer van het kernteam bestaande uit bid-, contract-, project- en accountmanagement verantwoordelijk voor het bouwen aan lange termijn samenwerking met klanten binnen de rijksoverheid vallende onder de gewonnen RVO mantel. Door de beste aanpak samen met de klanten/prospects te definiëren, de vraag te doorgronden, vind en realiseer je met onze professionals de best passende oplossing voor de klant. Tijdens de realisatie van de oplossing blijf je altijd betrokken en signaleer je met de klant wat de volgende stap is. Je bent verantwoordelijk voor de omzet en de klantpositie welke in lijn liggen met de door het kernteam gedefinieerde doelen.

Dit uit zich in onderstaande taken:

 • Je bent een resultaatgedreven doorzetter die graag samen met een team resultaten waar maakt;
 • Je bent een vertrouwde gesprekspartner, door actief doorvragen achterhaal je de vraag achter de vraag;
 • Je brengt als gesprekspartner kennis in van zaken waar de rijksoverheid veel mee bezig is: data, digitalisering etc.;
 • Je weet of zoekt uit hoe wij klanten op basis van aanpak en het technisch portfolio kunnen inspireren;
 • Met een team ben jij in staat de beste oplossing te offreren waarbij jij de criteria voor succes bepaalt;
 • Tijdens de realisatie van de oplossing blijf je onderdeel van het team en help je bij het managen van verwachtingen;
 • Je zorgt ervoor dat alle klanten zich herkennen in onze kernwaarden, gedrevenheid, zekerheid en waardecreatie;
 • Je vertaalt signalen, pijn en behoeften uit de markt naar trends waarmee we de next step in onze ontwikkeling waar kunnen maken.

Wij zijn Garansys

Garansys is een gedreven IT-partner voor organisaties die stappen zetten in hun digitale transformatie. De digitalisering is in volle gang voor vrijwel elke organisatie. Wij dragen daarin bij door processen soepeler te laten lopen en de beleving bij mensen te optimaliseren. Zo helpen we onze klanten relevant te blijven in hun markt. Vanuit projectteams leveren wij kort-cyclisch en in vaste sprints de IT-oplossing die de klant nodig heeft. Daarnaast willen we onze klanten graag inspireren met gave en nieuwe ideeën. Samen met Caesar Overheid werken we aan onze footprint binnen de overheid. Wij zijn er van overtuigd dat we met onze sterke aanpak hele mooie resultaten kunnen boeken voor en met de overheid. Garansys is onderdeel van de bedrijvenfamilie Caesar Groep.

Sanne Groenhof - Business Consultant: "Bij Garansys is het uitgangspunt echt doen wat de klant nodig heeft, dat zit in ons DNA. Daarnaast dat Caesar 100 jaar wil worden, betekent dat we niet alleen morgen willen scoren maar op zoek zijn naar bestendigheid."

Functievereisten

Jij & Garansys

Als accountmanager weet je vanaf het eerste moment te verbinden en bouw je vertrouwen op. Natuurlijk ben je een uitgesproken ambassadeur voor Garansys en de Caesar Groep en waar we voor staan. Je hebt goede communicatieve- en luistervaardigheden, brengt positieve energie en vindt het leuk om je bezig te houden met de ontwikkeling en groei van ons potentieel. Een van je kerncompetenties is resultaatgerichtheid, omdat je echt impact wil hebben bij je klant. Verder beschik je over:

 • Een HBO- of WO-diploma binnen een relevante opleiding, zoals bedrijfskunde of ICT;
 • Minimaal 3 jaar werkervaring als accountmanager binnen de overheid vanuit de IT-sector;
 • Ervaring met het verkopen van resultaatgerichte IT-dienstverlening;
 • Ambitie om door te groeien en jezelf te blijven ontwikkelen;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.

 

Dit krijg je ervoor terug

We verwachten veel van je maar je krijgt er dan ook het nodige voor terug. Met name jouw ontwikkeling staat bij ons centraal. Op basis van jouw persoonlijke ontwikkelplan volg je eventueel met je collega's diverse trainingen en bezoek je met enige regelmaat verschillende events. Daarnaast kun je meedoen aan externe én interne leer- en coaching trajecten van de Caesar Groep en geniet je van de volgende arbeidsvoorwaarden:

 • Een salaris afhankelijk van jouw opgedane werkervaring in een soortelijke functie;
 • Een mobiliteitsbudget dat je besteedt aan een leaseauto, eigen auto of OV-businesskaart;
 • Een eindejaar bonus op basis van onze prestaties als team;
 • 10% vakantiegeld, 26 vakantiedagen en een netto onkostenvergoeding;
 • Een goede werkgeversbijdrage aan jouw pensioen- en zorgverzekering;
 • Gratis deelname aan a.s.r. Vitality en vele leuke activiteiten hieromheen;
 • Een laptop en mobiele telefoon naar keuze;
 • Een persoonlijk opleidingsbudget (inclusief dagen) om jezelf continu te verbeteren;
 • Volop fruit, koffie, thee, frisdranken en genoeg snacks;
 • Leuke uitjes, waaronder een jaarlijkse wintersport met onze eigen personeelsvereniging Julius.


Maar buiten de arbeidsvoorwaarden zijn het met name de mogelijkheden die Garansys biedt voor jouw ontwikkeling. Samen met onze professionals sta je aan de vooravond van een nieuwe organisatie met alle mogelijkheden. Daarnaast kun jij het beste halen uit de commerciële aanpak van FourICT en de Caesar Groep gebaseerd op de Theory-of-Constraints van Eliyahu Goldratt. Een unieke commerciële aanpak die iedere accountmanager voorziet van nieuwe inzichten die helpen bij het bereiken van doelen maar ook bij het waarmaken van persoonlijk ambities.

Ben jij overtuigd? Reageer dan op deze functie!

Denk je dat jij geschikt bent voor de functie van accountmanager bij Garansys? Solliciteer dan snel via bijgaande sollicitatiebutton of laat simpelweg je gegevens bij ons achter. Heb je nog verdere vragen of wil je eerst even telefonisch kennismaken? Stuur onze recruiter Didier dan gerust een WhatsApp berichtje op telefoonnummer 06- 55 78 05 81 of contact hem per d.jabroer@caesar.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Aan het ongevraagd toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen dan ook geen enkele rechten worden ontleend.

Solliciteer hier