Accountmanager

Bouwen aan lange termijn samenwerking

Accountmanager

Functie­omschrijving

Garansys heeft jou nodig om te groeien en een steeds groter wordende klantenbase te verwerven. Wij helpen onze klanten relevant te blijven in hun markt tijdens de digitale transformatie. Wij willen in het hart komen van onze klanten, zowel qua relatie als in de core van hun bedrijf, daar waar IT belangrijk is. Vind jij het leuk om nieuwe klanten te vinden en de samenwerking te starten en uit te bouwen door hen te helpen met innovatieve Microsoft Business oplossingen? Dan zoeken we jou! Klik hieronder om te solliciteren. Je wordt automatisch doorgeleid naar de vacaturesite van de Caesar Groep.

Solliciteer hier
Roblipsiusxgaransys 0089

Een kritische partner continu op zoek naar waarde

Als accountmanager bij Garansys, of nog liever noemen we het Business Development Director, ben jij onderdeel van een geïntegreerd sales- en marketingteam. Samen met je collega's MarjonMichiel en Samantha verantwoordelijk voor het bouwen aan lange termijn samenwerking met klanten. Dat geldt zowel voor nieuwe als bestaande klanten. Door de vraag van prospects te doorgronden, vind je met onze professionals de best passende oplossing voor de klant. Tijdens de realisatie van de oplossing blijf je altijd betrokken en signaleer je met de klant wat de volgende stap is. Je bent verantwoordelijk voor de omzet bij jouw klantgroep conform het door jou gedefinieerde budget.

Dit uit zich in onderstaande taken:

 • Je bent een vertrouwde gesprekspartner, door actief doorvragen destilleer je de vraag achter de vraag;
 • Je brengt als gesprekspartner kennis in van zaken waar onze klanten veel mee bezig zijn: processen soepeler laten lopen, digitale klantbediening, omnichannel strategie etc.;
 • Je weet of zoekt uit hoe wij (nieuwe) klanten op basis van het technisch portfolio van Garansys (Microsoft Azure, Power Platform en Dynamics365 CE) kunnen inspireren;
 • Met een offerte team ben jij in staat de beste oplossing te definiëren waarbij jij de criteria voor succes bepaalt;
 • Tijdens de realisatie van de oplossing begeleid je de klant en help je bij het managen van verwachtingen;
 • Je stelt een accountplan op om de klant te helpen de volgende stap in digitalisering te zetten. Dit accountplan kun je vervolgens vertalen in een jaarplan met jaarbudget. Dit plan realiseer je vervolgens ook;
 • Je zorgt ervoor dat alle Garansys klanten zich herkennen in onze kernwaarden, gedrevenheid, zekerheid en waarde creatie;
 • Je inspireert je (sales)collega’s en wisselt best practices uit;
 • Je vertaalt signalen, pijn en behoeften uit de markt naar trends waarmee onze marketeers uit de voeten kunnen.

Wij zijn Garansys

Garansys is een gedreven IT- partner voor organisaties die stappen zetten in hun digitale transformatie. De digitalisering is in volle gang voor vrijwel elke organisatie. Wij dragen daarin bij door processen soepeler te laten lopen en de beleving bij mensen te optimaliseren. Daarvoor passen wij krachtige technologie toe en zetten we Microsoft Business Solutions in met gegarandeerd rendement. Zo helpen we onze klanten relevant te blijven in hun markt.  Vanuit projectteams leveren wij kort-cyclisch en in vaste sprints de IT-oplossing die de klant nodig heeft. Daarnaast willen we onze klanten graag inspireren met gave en nieuwe ideeën. Garansys is onderdeel van de bedrijvenfamilie Caesar Groep.

 

Michiel Leenaers: ""Ik heb gekozen voor deze rol als Business Development Director bij Garansys vanwege de familiaire omgeving, er is écht aandacht voor de mens en dat zie je ook terug in de aanpak bij de klant. Je werkt voor een stabiele organisatie die echt waarde toevoegt bij de klant. Kom je ons team versterken?"

Functievereisten

Jij & Garansys

Als accountmanager weet je vanaf het eerste moment te verbinden en bouw je vertrouwen op. Natuurlijk ben je een uitgesproken ambassadeur voor Garansys en waar we voor staan. Je hebt goede communicatieve- en luistervaardigheden, brengt positieve energie en vindt het leuk om je bezig te houden met de ontwikkeling en groei van ons potentieel. Een van je kerncompetenties is resultaatgerichtheid, omdat je echt impact wil hebben bij je klant. Verder beschik je over:

 • Een HBO- of WO-diploma binnen een relevante opleiding, zoals bedrijfskunde of ICT;
 • Minimaal 2 jaar werkervaring als accountmanager in de IT-sector;
 • Ervaring met het verkopen van IT-dienstverlening;
 • Ambitie om door te groeien en jezelf te blijven ontwikkelen;
 • Affiniteit met Dynamics365 en/of Microsoft Azure;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
 • En ben je zoekende naar een tweede of derde stap in jouw professionele leven.

We zijn op zoek naar een fulltime dienstverband voor deze functie. Eigen indeling van jouw werkdagen behoort tot de mogelijkheden. Binnen Garansys werken we namelijk op basis van resultaat en niet op basis van uren.

 

 

Dit krijg je ervoor terug

We verwachten veel van je maar je krijgt er dan ook het nodige voor terug. Met name jouw ontwikkeling staat bij ons centraal. Op basis van jouw persoonlijke ontwikkelplan volg je eventueel met je collega's diverse trainingen en bezoek je met enige regelmaat verschillende events. Daarnaast kun je meedoen aan externe én interne leer- en coaching trajecten van de Caesar Groep en geniet je van de volgende arbeidsvoorwaarden:

 • Een salaris afhankelijk van jouw werkervaring maar ergens tussen de €4.700 en €5.900 (op fulltime basis);
 • Een mobiliteitsbudget dat je besteedt aan een leaseauto, eigen auto of OV-businesskaart;
 • Een eindejaar bonus op basis van onze prestaties als team;
 • 10% vakantiegeld, 26 vakantiedagen en een netto onkostenvergoeding;
 • Een goede werkgeversbijdrage aan jouw pensioen- en zorgverzekering;
 • Gratis deelname aan a.s.r. Vitality en vele leuke activiteiten hieromheen;
 • Een laptop en mobiele telefoon naar keuze;
 • Een persoonlijk opleidingsbudget (inclusief dagen) om jezelf continu te verbeteren;
 • Volop fruit, koffie, thee, frisdranken en genoeg snacks;
 • Leuke uitjes, waaronder een jaarlijkse wintersport met onze eigen personeelsvereniging Julius.

Ben jij overtuigd? Reageer dan op deze functie!

Denk je dat jij geschikt bent voor de functie van accountmanager bij Garansys? Solliciteer dan snel via bijgaande sollicitatiebutton of laat simpelweg je gegevens bij ons achter. Heb je nog verdere vragen of wil je eerst even telefonisch kennismaken? Stuur onze recruiter Melvin dan gerust een WhatsApp berichtje op telefoonnummer 06- 50 12 11 35 of contact hem per m.weerwag@garansys.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Aan het ongevraagd toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen dan ook geen enkele rechten worden ontleend.

Solliciteer hier